13-09-2018

12 september 2018

hej

jeg er glad i dag, for mor er hjemme hele dagen

I går kørte mor med Bibi til tandlægen og det var så langt væk, at de kørt 70 km.Tilsidst var de der og der var meget flot

det var en gammel bondegård ,som var både tandlægens hus og så tandlægeklinik.De skulle op ad en masse trapper og når man var deroppe, så kunne man se ud af vinduet og se marker og køer.Bibi sagde ,at der ville hun gerne bo,men det kunne hun jo ikke, for hun har jo sit eget hus i Dronningemlle.

Bibi havde ingen mad til sine katte ,så da mor havde sat Bibi af på Bakkebo, så måtte hun kører til Dronningemølle for at fodre de to katte ,som var meget sultne.

Det var synd, at de ikke havde noget mad.

Jeg får masser af mad. Jeg er vist også for tyk.Det siger mor.Jeg skal på afmagringskur,siger hun.Det ved jeg ikke, hvad er.Men det finder jeg nok snart ud af .

Mor skal sy bukser i dag.Det er længe siden ,at hun har gjort det.De er blevet for store ,siger hun.Så kan hun da bare tage dem af og gå uden bukser.

Det gør jeg da og jeg fryser slet ikke.

Men mor vil helst have bukser på. Hun er vist genert

De fleste mennesker har bukser på,men hunde har ikke så tit.Mærkeligt, synes jeg

Bagefter kom hun hjem til mig.Jeg kan bedst lide, når hun er her ,men jeg kan godt være alene hjemme uden at skabe mig.Men mor er begyndt at lukke mig inde i musikstuen, når der kommer gæster.Det er fordi, jeg bliver så fjollet.

Så kan jeg sidde der og glo.Så larmer jeg ,lige til jeg bliver træt af det ,men jeg skal lære det, siger mor.ØV ØV og atter ØV

Jeg glemte at fortælle ,at det ikke gik så godt i skolen i tirsdags.Det regnde og jeg havde regnfrakke på og jeg var så glad og så spænede jeg rundt og alle de andre hundeforældre ,de blev bange for at jeg skulle vælte deres lille pus og så fik jeg snor på.men I kan tro, at jeg larmde.

Det måtte jeg heller ikke.

Hvis jeg bliver så fjollet næste gang ,så siger mor, at så kommer jeg ikke i skole mere

.Det er ellers så sjovt

Seneste kommentarer

16.06 | 07:35

hvorfor kan jeg ikke komme ind og redigere min side,.Jeg kan komme ind og læse den .( jeg har fået ny computer)
den står under musikforsjov.dk

28.12 | 10:29

Jamen, så er det da godt, at I er en dag for langt fremme. Så forsvinder den dag da ikke? Måske er det derfor mor alligevel ikke ringede til moster Sussi i går.

13.12 | 12:21

Kære Holger, jeg synes, du er rigtig god til at skrive vrøvlevers.

01.12 | 09:00

Hej Farmor, du har glemt at skrive om Holgers tur til Glostrup hvor han besøgte Sally

Del siden