21-12-2016

21 december 2016

Nu er det snart juleaften. I går spillede mor på Helsingegården

Alle de gamle damer og herrer skulle danse om det store juletræ i forhallen,men der var næsten ingen til at hjælpe dem og mange af dem havde kørestole og stokke med.

Mor spillede sammen med Birgitte og Bent, som sang. Det gik fint nok ,men bagefter blev der skældt ud på damen ,som skulle hjælpe de gamle, fordi hun ikke passede sit arbejde godt nok, Så mor og Birgitte måtte klare det altsammen på e'n gang. Både at spille og synge  og snakke med de gamle og trøste og skænke kaffe og give pebernødder

Det var ikke så godt. Det var meget synd for de gamle, som skulle have

haft en dejlig dag.Damen blev gal i hovedet,da de sagde det til hende, fordi hun syntes, at det var gået meget godt.

I dag har mor en lang huskeseddel, men det vigtigste er nu, at den der blikkeslager kommer og laver afløbet til køkkenvasken.

Det er dumt at skulle smide vandet ud i køkkengården , når det er brugt. Hvis man kommer det i køkkenvasken, så løber det lige ud på gulvet.

Og det går jo ikke .

Der er også et hul bagved vasken, fordi der har været et dyr, der der ville ind til os . Det skal vi lukke . Der er ikke flere dyr, for dem har vi lavet til engle i den store fælde

Smæk ,siger det og så er de engle.

Der er ikke engle hængt op som pynt til jul her hos os. Mor siger ,at julen er for nisser hos os og nisser og engle passer ikke sammen .

Jeg er kommet til at kradse hul i lagnet inde i sengen

Det er ikke så godt, for det er et af de allernyeste .Når det er de gamle lagner, så gør det ikke så meget ,men dette her var  der blomster på¨og mor har lige syet det . Der er et kæmpehul.

Måske skal der en lap på,men det bliver jo ikke så fint,

som hvis det var nyt

Det er, fordi jeg er i løbetid, så bygger jeg rede til mine børn og så er det at der kommer hul,når jeg kradser.

I år har mor slet ikke skrevet julehistorie. Det er ,fordi hun har haft så travlt med at spille . Mellem jul og nytår har hun ferie og så vil hun skrive. Så vil hun tage computeren med ud til onkel POvl og så kan hun sidde og skrive derude.

Så vil jeg med, for så kan jeg lege med Mulle imens.

I går aftes var MUlle helt fjollet

hun hoppede rundt og pev. Mor snakkede til hende, men hun blev bare ved

Så tilsidst så opdagede mor, at Mulle og mig havde drukket alt vores vand. Hun var tørstig. Så fik hun skålen fyldt op og så var hun tilfreds.

Seneste kommentarer

16.06 | 07:35

hvorfor kan jeg ikke komme ind og redigere min side,.Jeg kan komme ind og læse den .( jeg har fået ny computer)
den står under musikforsjov.dk

28.12 | 10:29

Jamen, så er det da godt, at I er en dag for langt fremme. Så forsvinder den dag da ikke? Måske er det derfor mor alligevel ikke ringede til moster Sussi i går.

13.12 | 12:21

Kære Holger, jeg synes, du er rigtig god til at skrive vrøvlevers.

01.12 | 09:00

Hej Farmor, du har glemt at skrive om Holgers tur til Glostrup hvor han besøgte Sally

Del siden