torsdag 12-3-2009

godmorgen
i dag skinner solen og der er sne på terrassen og græsset siger, knas knas.
Mor har tændt for gasovnen , det er så hyggeligt.
Lige nu er jeg ude for at sige godmorgen til min ven naboens hund.
Vi morgenkysser gennem hegnet.
Da jeg var ude den første gang i morges ,fandt jeg den lille grønne frø af stof, som mor og jeg legede med nede i haven i går. Den tog jeg med ind i stuen og mens mor tog tøj på i soveværelset, så så jeg mig om for at finde et rigtig godt sted til den .
På den lave vindueskarm foran det store vindue , der hvor marsvinene stod før ,havde mor stillet en vase med nogle grene i
Det var et godt sted til den lille grønne frø ,så jeg smed vasen ned på gulvtæppet- og alt vandet løb ud og så lagde jeg den grønne frø lige der ,hvor vasen havde stået.
Der skal den ligge fremover ,når jeg ikke leger med den.
Så hentede jeg mor ,så hun kunne se ,hvor fint jeg havde gjort det. Hun kom lige med det samme og jeg viste hende, hvad jeg havde lavet.
Hun sagde : næh ,hvor ser det fint ud. Så tog hun vasen med grenene ud i køkkenet og kom med en klud for at tørre vandet op.
Jeg er rigtig stolt af det. Den grønne frø ser godt ud der på hylden i vinduet og så kan jeg hente den ,når jeg vil lege med den .Nu mangler jeg bare at finde et godt sted til mit kødben ,hvis der kommer fremmede hunde på besøg , så vil de altid prøve mine kødben og så bliver jeg gal
I dag kommer Johny, fra Dyreværnet i Rødovre,for at hente alle de billeder ,som mor har malet til udstillingen. han er vældig flink ,siger mor.( det er ham og hans bil ,du kan se på billedet )
Du kan se billederne i det afsnit i mors hjemmeside, der hedder Johny.

onsdag 11-3-2009

godmorgen.
jeg har sovet dejligt i mors arm i nat.
Iænk, hun siger ,at hvis jeg skal ligge ovenpå hende, når vi sover ,så må hun også godt ligge ovenpå mig. Det gjorde vi så en masse gange. Det var dejligt ,når mor gjorde det.
Min legekammerat var her i går. Det er godt, at jeg ikke er så stor. Tænk han viftede med halen og så faldt alting ned fra sofabordet. Både lysestagen og mors blade og alt det, som jeg ikke må røre. Hans mor samlede det hele op.
Så løb vi mere rundt og væltede en vase i vinduet.
Så kravlede jeg ind under sofaen og lod ham få al balladen. Jeg kom ikke frem ,før han var gået.
Bagefter ville mor gå tur. Det er jeg ikke så vild med. jeg vil hellere løbe rundt i haven ,men mor bestemmer, så jeg fik snor på og så gik vi ned til det store vand,men på vejen mødte vi en stor brun hund sammen med dens mor. De to mennesker, de snakkede og tilsidst tog mor snoren af mig og så fo'r vi rundt på vejen.
Mine ben er for korte til at løbe så hurtigt,men jeg er smartere ,for jeg drejer bare og løber den anden vej.

Men nu kommer det farlige - jeg er blevet bidt---- af en solsort her til morgen.
Det gik sådan til. Den var fløjet ind på terrassen under taget og mor fangede den og ville hjælpe den ud i haven,men jeg ville jo gerne se den ,så jeg hoppede og sprang, Så tog mor fat i mit halsbånd ,så jeg ikke hapsede og så kunne jeg kikke på dyret. Den var brun, mor sagde ,det var en morfugl, som var ude for at finde plads til at lave rede .
Den havde sådan en spids mund og egentlig havde jeg lyst til at hapse den ,men det kunne jeg ikke ,for mor holdt godt fast. Så pludselig åbnede fuglen sit næb( det hedder munden på en fugl) og så bed den mig hård lige i snuden. Så hylede jeg . Mor lod fuglen flyve sig vej og trøstede mig.
Lige nu ligger jeg i sofaen og gnider min ømme næse,
den dumme fugl.

tirsdag 10-3-2009

lukket hønsene og ænderne ud. Jeg var fjollet og lagde dem iseng igen ,så blev jeg kommanderet ind. Jeg må altså ikke jage med dem .
I går blev der ringet fra en mand ,der bor på næste vej ,at der gik en høne rundt i hans have. Det er fordi ,jeg har jaget med dem, så flyver de deres vej. HÆ HÆ
Nu ,hvor jeg har vænnet mig til at marsvinene er i Humlebæk, er det egentlig meget rart, at jeg ikke også skal passe dem .
I dag kommer min legekammerat.Mor siger ,at så skal vi gemme mine kødben ,ellers bliver vi bare uvenner over dem.
Mor skal køre traileren på genbrugspladsen, have vaskemaskinemand og spille med drengen, så hun får travlt.
Hun siger, at malerierne er færdige ,så nu skal Johny hente dem ,så de kan komme på udstilling i Dyreværnet i Rødovre.
Måske skal vi også have en tur på stranden ,men så skal jeg køre bil og det har jeg ikke rigtig lært endnu
Godmorgen
Billedet forestiller naboens hund. Mor har malet det .
jeg ta'r lige en lur, vi har været tidligt oppe, for fuglene pipper og det er helt lyst.Så kl 6.30 var jeg i haven på min morgenrunde.
Mor og jeg har

Mandag d. 9-3-2009

Hej solen skinner og det er så dejligt
Mor har været til svømning i morges og jeg skulle passe på huset.Det er skam et stort ansvar, når man er en lille hund.
Farvel, farvel ,siger hun og så går hun og låser døren. Og så passer jeg på.
Der er så mange fugle ,der siger pip ude i min have lige nu og jeg er nødt til at lytte hele tiden.
Og så er der fuglene inde i stuen. De pipper også ,men den lyd kender jeg.
Jeg er også nødt til at lytte efter postbilen og skraldevognen.
Man bliver træt af at passe på og så faldt jeg i søvn.
Jeg snork sov ,da mor kom og hun kælede mig på hovedet og sagde  :så vågner vi vagthund.
Flovt ,sådan at sove på vagten .Så for at glemme det ,løb jeg så ud i haven og gøede af det altsammen.
Mens mor skar brød ud til hønsene, sad jeg oppe på bordet og hjalp hende. Jeg skal sidde stille ,hun siger *sit* . Så sidder jeg stille, for ellers så kommer jeg ned på gulvet.
Jeg elsker at fodre høns ,så da hun var færdig ,så smed vi det hele ud i hønsegården. Der var også en rest spagetti, som hønsene skulle have ,men jeg var jo optaget af hønsene ,så da mor kastede spagettierne ud ,så løb jeg lige ind foran og så fik jeg det hele i hovedet.
Uf.
Så skulle jeg have vasket ansigt fri for tomat og spagetti !!!Jeg har fået et kødben af mor- et rigtigt et. det er  så dejligt.,at jeg gemmer det alle mulige steder ,så der ikke kommer nogen og tager det fra mig,så da mor redte sin seng i morges ,opdagede hun mit gemmested.  Nu har hun hjulpet mig til at finde et andet ,nede i hjørnet ved kommoden, det er meget bedre siger hun. siger hun.

søndag 8-3-2009

se lige her
Denne her leger jeg med somme tider inde i huset og somme tider ude i haven. I nat har jeg glemt at tage den ind og nu regner det ,så den er sjskvåd. Så siger mor ,at den ikke må komme ind ,men vi putter den bare i tørretumbleren
I morges havde jeg glemt ,at marsvinene var nede hos Jacob i Hørsholm ,så jeg løb rundt og ledte efter dem alle vegne,men så kom jeg i tanker om ,hvor de var og så gik jeg ned og gøede af naboens kat istedet for
jeg bliver bedre og bedre til at gå i haven om natten.
Mor står bare oppe på terrassen og holder øje med mig. Jeg går rundt alle vegne ,jeg har jo leget derude så mange gange ,så jeg kender alle de gode steder og også der, hvor der er brombærranker og de stikker.
I går var vi på havearbejde .
Mor var derude sammen med mig næsten hele eftermiddagen. Hun samlede støre bunker af tørt græs og haveaffald og vi havde tænkt os at lave bål af det i dag ,men nu øser det ned ,så det må vente .
Jeg har fået mit halsbånd gjort større i dag . Det er anden gang og jeg er ved at få krøller i pelsen. Mor siger ,at jeg ligner en lille isbjørn,men det ved jeg ikke, hvad er.
Vi er begyndt det der ,mor kalder skole. Jeg skal hente pinde til hende og så skal jeg give slip på dem, så mor kan kaste den langt væk og så skal jeg hente den igen. Hvis det er skole, så er det sjovt.
Vi øver også, at mor siger en lyd og så skal jeg komme, lige med det samme. Det går helt godt.
Jeg er glad for at gå i skole. Hvad mon jeg skal lære i dag.?

lørdag den 7-3-2009

godmorgen.
vi er altså rigtig gode til at sove sammen.Vi har puttet så tæt i nat, at vi begge to var meget varme ,da vi vågnede, så nu skifter vi sengetøj.
Jeg skulle jo i haven og mens jeg gjorde det, så tændte mor for varmen og begyndte at skrive min dagbog. Det gør hun næsten hver morgen.Undtagen om mandagen, hvor hun svømmer tidligt.
I dag har jeg stået ved naboens hegn meget længe og snakket med den hvide kat. Den vil også gerne snakke med mig,
Den må godt komme herind, men det tør den ikke ,siger dens mor.
Men mor har taget et billede af den, hvor den står på vores terrasse ,så den kommer altså ind en gang imellem for at lege.
 Så kom jeg ind i stuen og jeg var våd om poterne ,men det forhindrede mig ikke i at springe op til mor ,mens hun var ved at tage strømpebukser på.
Jeg satte tænderne i dem og så var de ødelagte ,men det er mærkeligt, hun bli'r ikke gal, når jeg kommer til noget ,der ikke er med vilje. men hvis jeg ikke gør, som hun siger, så får jeg skæld ud.
I går aftes gik jeg alene i haven i mørket,.
 Jeg havde min lygte på. Mor siger, at jeg skal se godt efter, hvis der kommer en ræv ,skal  jeg skynde mig at løbe væk. Mor tænder terrasselyset, så kommer den nok ikke.
I dag skal vi rydde op i skabene i køkkenet, mor siger ,at der står alt for meget ,som vi ikke bruger. Nu er traileren snart helt fuld igen og vi skal på genbrugsstationen med det .
Jeg vil lære at køre bil uden at kaste op ,ellers skal jeg blive hjemme hver gang ,hun skal ud at køre og det gider jeg ikke.
Jeg vil ud og se verden sammen med min mor

fredag 6-3-2009

Godmorgen
Nu er jeg en stor hund. Jerg sover hele natten sammen med mor og om morgenen går jeg selv ned i haven - helt alene og gør det ,som små hunde skal gøre.
I morges var jeg så stolt og glad ,da jeg kom ind ,at jeg fik en ny lyd ,som jeg ikke har kunnet før. ,
Vi morgenputtede i vores seng og så sagde jeg sådan noget pivs pivs pivs .Jeg ved ikke hvorfor ,men måske fordi det var så dejligt alt sammen. Så pustede mor mig på maven ,så det kilder og så siger jeg lyden og slikker hende på næsen.
Jeg er ikke bange for fuglene mere, bare de bliver oppe i luften ,hvor de hører til ,men i går var der en af dem på græsplænen. Sådan en sort en ,. Den vov'ede jeg af og så fløj den sin vej.
Marsvinene er rejst til Hørsholm med Jacob for at lave små marsvin. Deres bure står ude på terrassen endnu ,dem skal vi gøre rene og sætte væk idag.
Jeg glemmer hele tiden ,at de er rejst ,så jeg løber hen og roder i høet i det store bur, som ikke har låg på ,for at finde dem . Men så siger mor: Pjevs ,husk nu, at de er nede hos Jacob. Nåh ja.
På billedet kan du se mig ,der sidder på køkkenbordet og hjælper mor med at lave hønsemad. Jeg skal sidde stille ,ellers bliver jeg sat ned på gulvet.
Hun skærer en masse brød ud og det får hønsene at spise . Jeg kan da godt hjælpe dem med at spise noget af det, men det smager nu ikke særlig spændende
jeg kan bedre lide den mad som mor gi'r mig.Sådan noget der knaser -og så æblebidder-jeg elsker æblebidder.
I går var vi ude i haven ,mens det var buldrende mørkt og jeg havde min nye lygte på. Den er altså smart.
 Den hænger i mit halsbånd og jeg kan hele tiden se ,hvor jeg er ,og mor kan finde mig ,hvis jeg bliver væk i nogle grene .
Jeg kan nu bedst lide græsplænen ,når det er mørkt ,for så bliver man ikke viklet ind i brombærranker ,der stikker væmmeligt.
Forresten var vi hos bogtrykkeren i går. Mor er færdig med sin bog og nu skal den trykkes.
Ham ,Carsten ,han var rar nok, men han havde så meget papir ,som jeg ikke måtte røre . Tilsidst fik jeg et paprør at lege med.
I dag er det svømmedag. Så skal jeg passe huset.Det er jeg god til efterhånden .
I næste uge skal jeg lære at køre bil uden at kaste op, siger mor.

onsdag 4-3-2009

Se lige mig på billedet. Jeg står i vores seng og kikker ud af vinduet.
Det er fordi ,at så kan jeg se den hvide kat ,der ligger i naboens vindue eller også kan jeg se min legekammerat ,den store hund, går ude i sin have og så vil jeg også ud.
Vi har sovet rigtig dejligt i nat , jeg har slet ikke været ude og i går aftes før vi skulle sove, gik jeg selv ned i den mørke have for at tisse. Mor stod deroppe for at passe på mig ,men jeg havde jo lygte om halsen ,så jeg var ' næsten' ikke bange.( men jeg er stadig en lille smule bange for mørke )
I det hele taget er jeg ikke en baby mere .
Jeg gider ikke sidde på skødet af mor og se tv om aftenen , jeg ser lige det jeg gerne vil se og så kravler jeg ned under sofaen og snuer der.
Mor siger ,det må jeg godt.
Men det er mor ,der bestemmer. Hun siger ,at nu skal jeg snart i skole. Mor har været skolelærer, så jeg er lidt spændt på, hvad det er hun vil lære mig. Jeg kan da alt ,hvad en lille hund skal kunne?
Hun siger ,at jeg skal lære at sitte, når hun siger det , jeg skal komme, når hun kalder og den slags. det er da ikke noget at komme i skole for , det kan jeg da sagtens ,hvis jeg altså gider, men mor siger, at det er ikke mig ,der bestemmer om jeg gider ,jeg skal gøre det hver gang
'hm
I dag har skraldebilen lige været her.
 Vi var nede med posen i går aftes og så kommer den kæmpestore bil og spiser posen.
 Jeg har set, hvordan den gør.
Den er farlig. Den åbner en kæmpestor mund bagpå og så tygger den affaldet.
Jeg kravler ind i min kurv, når jeg kan høre den komme
tænk .,hvis den spiste mig!
I dag kommer Jacob og henter marsvinene . De skal ned til Hørsholm og lave babyer.Hvordan mon de gør det??. Jacob kender jeg ikke endnu ,men mor siger ,at han er rar. Vi skal lave middagsmad til ham ,så mor skal i byen efter god mad.

tirsdag d. 3-3-2009

hej allesammen.
 Mor skriver i dag, for  lige nu er jeg ved at lægge hønsene og ænderne i seng. Det er jeg god til.
 Mor skal bare lukke døren ,når de er inde, det kan jeg ikke selv.
I dag har det været dejligt vejr, jeg har næsten været ude hele dagen.
Men så klokken 15 kom min legekammerat og så gik vi ind ,fordi den vil spise hønsene.
Vi bumlede rundt i stuen og læste reklamer og jeg hoppede og sprang. Men lige pludselig så blev den store hund sur og sagde rigtig væmmelig lyd til mig.
 Ih, hvor blev jeg bange,men vi blev gode venner igen.
 Jeg skal nok bare lade være at hoppe så meget rundt ,det gider den ikke .
Ellers har vi ikke lavet så meget i dag. Mor har skrevet og skrevet og vi har sovet til middag sammen og i aften skal vi rigtig hygge.
Vi skal have det store tæppe op i sofaen . Vi skal se tv med dyr og mor har lovet at lave små æblebidder ,for det elsker jeg.

søndag 1-3-2009

godmorgen. I dag er det søndag . Jeg er ved at lære ugenavne. For om mandagen og det er i morgen, skal mor svømme, men i dag bliver hun hjemme hos mig
Jeg havde en skæg dag i går. Jeg havde gæster -ikke mor.
Det var Per og hans søn.
De kendte begge to mor, for hun fik knus ,da de kom af dem begge to ,men det var mig ,de skulle besøge.
Det var fordi ,de selv engang havde haft sådan en som mig , og de syntes at jeg var sød.
Jeg gjorde mig også rigtig lækker. Logrede med halen og sagde små lyde og den slags og Per ,som er en stor mand ,han lagde sig ned på gulvet sammen med mig og sagde sjove lyd og vi kravlede rundt på gulvet længe og så blev jeg træt og gemte mig inde under sofaen for at få lidt fred.
Drengen havde en gave med til mig. Jeg blev rigtig glad for snoren og papiret ,men mor blev glad for gaven ,som var en lygte ,som jeg skal have på ,når det er mørk, så lyser den . Jeg prøvede den i går aftes.
Blink blink blink, sagde den og jeg kunne ikke forstå, at der var lys alle vegne, hvor jeg gik hen i mørket .Til sidst var jeg så forvirret, at jeg græd og så tog mor den af mig og sagde :vi prøver igen i morgen.
Bagefter sad vi længe sammen og kikkede på marsvinene og Per tog en masse billeder af mig
det gjorde mor også
I går aftes spiste vi ostemad og kikkede fjernsyn. Jeg sov nu mest ,fordi jeg var så træt.
Mon der kommer gæster igen i dag . Mor siger, at måske kommer Jacob for at hilse på mig.
Så må jeg hellere sove i formiddag ,for det er anstrengende at have gæster.

lørdag den 28-2-2009

Nåh ,I troede nok ikke, at jeg skrev dagbog i dag ,men det gør jeg altså.
Nu sover jeg hele natten uden at skulle ud for at tisse.
 Men da mor  så bar mig ud i morges, var der så mange fugle, der pippede ,at jeg ville ind igen.
Så tissede jeg lige indenfor døren og så blev mor sur på mig. Fy, sagde hun og så hentede hun noget af det der skægge papir og tørrede op med det .
Efter morgenmaden skulle vi besøge en bondemand. Vi skulle købe æg sagde mor for hun siger at jeg gjorde hønsene så bange i forgårs, at de er holdt op med at lægge æg. Nu skal de blive inde i hønsegården i nogle dage og der kan jeg ikke komme ind.
 ØV ØV
Der var nu meget skæg ude hos den bondemand.
Der, hvor vi købte æg ,var i hans udhus. Der var en trappe op til ovenpå og på hvert trappetrin sad der en kat.og de blev ikke engang bange for mig, da jeg sagde vov.
Bondemandens hund gik lige hen til en af dem og slikkede den på snuden.Det turde jeg ikke ,så jeg gik baglæns ud til bilen.
Bondemanden var ved at få lavet nyt stråtag ,så der var halm alle steder, så mig og så hans store hønsehund ,vi løb rundt og rodede i det,. indtil mor skulle køre.
Jeg er blevet meget god til at komme når hun siger Pjevs og så siger hun en fløjtelyd. Så kommer jeg spænende -----sommetider------Jeg skal nok få det lært.
Da vi så kom hjem gik vi sammen en runde i haven. Mor sagde, at hun ville ud at lege i haven efter frokost. Jeg gik jo med og pludselig kunne jeg lugte noget og jeg masede næsen ned i en stor græstot og så var der noget levende i min mund.
jeg spænede væk fra mor ,fordi jeg ville se på¨det selv,men mor sagde ,Pjevs !!på sådan en måde, at jeg gjorde, hvad hun sagde,
Mor sagde ,at det jeg havde fundet ,var et lille muldvarpebarn
Den skulle ned i et hul i jorden og ned til sin mor, der bor dernede.
Tænk ,at der bor dyr nede i jorden . Der er meget en lille hund skal lære.

fredag 27-2

godmorgen
og i dag er det rigtig godmorgen ,for vi har været tidligt oppe
Mor skulle skrive. Hun havde lige en ide, sagde hun ,så derfor stod vi op klokken 7, men det var også helt lyst udenfor,
Ude på terrassen er der sne og det er der også på taget, men i går aftes sent, da vi var ude for at aftentisse, inden vi skulle i seng ,var det så flot ,så flot. Oppe på himlen lyste stjernerne og på terrassen lyste og blinkede frosten i brædderne og man kunne glide på dem.
Vi prøvede et par gange ,men så blev jeg fjollet og glemte at tisse, så det gjorde jeg på avisen inde i stuen bagefter.
Der er en masse fugle ,der pipper ude i haven nu og mors solsort, som havde børn ude på broen sidste år ,har været der et par gange for at se, om reden stadig er der. Det er den, men mor siger, at vi skal lægge lidt kaninuld derud ,så solsortemor kan putte sine børn i det, hvis hun begynder at lægge æg  lige nu ,hvor det stadig er koldt
Vi har fundet på noget nyt med marsvinene
Jeg plejer jo at stå og gø af dem ,mens de spiser ,men nu flytter mor en stol derhen og så kommer jeg på skødet af hende og så sidder vi stille og kæler, mens vi ser på ,at de spiser.
Hvis hun laver noget andet ,så henter jeg hende ,når jeg vil kikke marsvin.
I dag er det svømmedag ,men først klokken 13, så vi kan nå en masse inden den tid. Støvsuge bl a
Mor siger ,at jeg grisser gulvtæpperne mere end 25 børn. Aviser og jord og hø og hvad jeg ellers slæber ind. I går fandt jeg en gammel kartoffel ude i haven ,den tog jeg med ind og legede med den på det lyse gulvtæppe. Det måtte jeg  heller ikke .
Mor sagde ,at kartofler leger man med udendørs,navnlig når der er jord på.
Hønsene fik spagetti i går. Det synes de er sjov mad og jeg spiser lidt med. Det smager nu ikke af noget særligt, men hønsene tror, at det er orm ,så de løber rundt med dem i munden og ryster hovedet, indtil de tror, at ormen er død og så spiser de den .

torsdag 26-2

lige nu er klokken 9.30 og jeg sover fuldstændig udmattet i min kurv.
Man skulle ellers ikke tro ,at jeg kunne sove igen. Jeg har sovet hele natten sammen med mor og jeg har slet ikke været ude for at tisse. Mor siger, at det er flot.
Men da vi så havde morgenkælet ,så skulle jeg ud og så ringede mormor!
Jeg gøede af telefonen ,så mor vidste ,at nu skulle hun altså skynde sig. Så er det godt ,at hun har en mobil ,for mens mormor snakkede ,så satte hun mig ud på terrassen
ah
det var dejligt
men det regnede ligesom i går.
 Det er egentlig meget sjovt, men man bliver våd og bagefter bliver man koldt ,men mor tørrer mig med et gult håndklæde og det er rart.
Og så skulle der ske noget.
Først så hapsede jeg mors støvle og løb rundt med den i munden så læste jeg er avis og legede med mors strikketøj,imens havde mor fået tøj på og så tog hun mig på skødet og vi sad og kikkede på marsvinene .
NU har jeg lige fået morgenmad. Noget af det smed jeg ud på gulvtæppet, fordi vi skal støvsuge i dag og så lyder det så sjovt ,når maden rasler op i støvsugeren.
I går malede mor en sommerfugl ,men den blev ikke ,som hun ville have den, så den skal laves om i dag , den kanin hun malede på i går ligner nærmest en fed hund, men hun siger, at det skal nok blive godt
I går lagde jeg hønsene i seng ,men så blev jeg fjollet og løb ind i hønsehuset og jog dem allesammen ud i haven igen. Næh, hvor de gokkede., og så lagde jeg dem i seng for anden gang. Bagefter løb jeg rundt og rundt på græsplænen ,fordi jeg havde så mange kræfter. Så kom mor med spadseresnoren og sagde, at det var vist en god ide at gå en tur og så traskede vi rundt i regnvejr. Da vi kom hjem ,var jeg ikke fjollet mere, kun våd og sulten og træt.

onsdag den 25 februar 2009

se lige her. Denne her hund legede jeg med i går. Den er altså kæmpestor. Først så legede vi ude i haven,men den havde ikke forstand på høns og troede, at de var til at spise. Så sagde dens mor ,at så måtte vi lege inde i stuen.
Det var da også sjovt ,men den var så stor, at hele stuen blev fyldt med hund.Og så prøvede den alt mit legetøj. Til sidst blev jeg gal og snerrede af den ,men den blev slet ikke bange for mig.
Imens spillede mor med drengen og han bliver skam dygtig. Han har kun været til spil to gange og han kan allerede spille med to hænder-og det lyder flot og mor synger så imens ,så han kan høre ,hvad det er for en melodi ,han spiller.
Da de var gået hjem ,så var jeg rigtig træt og kravlede ind i min kurv for at sove. Men så fik jeg hikke og det er ikke til at sove ,når maven siger hik hik hik .Så løb jeg lidt ned i haven, indtil hikken holdt op og så kom jeg op og snorksov.
I går aftes hyggede vi os rigtigt. Jeg lå mellem mors fødder i sofaen og snuede og hun strikkede en bold til mig. Den blev fyldt med papir og er rigtig sjov at lege med, fordi den siger knas knas knas. Så smider mor den langt væk og så spæner jeg efter den og løber tilbage til mor med den ,
sådan kan vi blive ved i lang tid.

tirsdag 24-2-2009

godmorgen.
Se lige mig på billedet. Jeg har været ude og lege i haven og nu vil jeg gerne ind i varmen.
 Så kradser jeg på ruden og så kommer mor og lukker mig ind
I dag kommer der spillebørn.
Sommetider lyder det ikke godt.
 Så lægger jeg poterne hen over øjnene ,men det hjælper ikke rigtigt.
I går skinnede solen så dejligt ,at mor fandt en sjov stol frem ,som skulle stå ude på terrassen .
Så tog hun frakke på og noget der hedder sovepose  og satte sig i stolen. Jeg vidste jo ikke ,hvad hun ville ,så jeg gøede af hende, men så viste hun mig, at den sovepose var en slags dyne ,som man kunne være indeni.
Så fik jeg lov til at prøve den., altså sammen med mor.
 Jeg listede rundt inde i den der pose og tilsidst kom jeg helt ned i bunden af den og kunne ikke finde ud.
 Så hylede jeg og mor stod ud af stolen og rystede posen og så trillede jeg jo ud.
Jeg vil prøve igen i dag, for det var ganske spændende at gå på opdagelse inde i den ,altså hvis mor også er der ,hvis jeg skulle blive væk.
Nu er sneen næsten væk og i dag er det koldt igen ,det fryser 4 grader. Jeg har lige været en tur i haven for at snakke med hønsene , de larmer .De skændes om redepladserne, siger mor.
Men når jeg så går ned og siger vov til dem ,så holder de op.
Nu er jeg snart udlært hønsehund.
I går aftes fik jeg både ænderne ,som var helt nede i den anden ende af haven og hønsene, som var rundt omkring ,til at gå i seng.
Mor siger, at det er en stor hjælp ,for hun står så bare ved døren til hønsehuset, parat til at lukke, når de allesammen er inde.
I går manglede der en ,som havde gemt sig under en busk,men jeg fandt den og fik den i seng,

søndag 22-2

GODMORGEN
I dag er det søndag og mor har taget den hvide bluse på. Det er den, jeg plejer at sætte våde hundepoter på,men det er jo bare ,fordi jeg er så glad for hende.
i dag er det pjaskvejr. Der er så vådt ,så vådt derude.
der er stadig masser af sne, men den er sjaskvåd og man kan ikke lege i det.øv
Det ene af marsvinene bumler rundt i sit hus. Skramle skramle. Jeg er hele tiden nødt til at løbe hen for at se ,hvad hun laver
Mor siger, at hun har for lidt plads, så derfor skal vi have et ekstra bur ind i dag .
skramle skranle.
I morges kælede vi ,så jeg blev helt blød til sidst .
Hun puster mig på maven og jeg dasker hende med poten og vi leger hule nede under dynen.
Men  det allersjoveste var her i morges ,hvor mor hentede støvsugeren igen.
 Det kunne jeg ikke rigtig forstå ,for vi støvsugede i går,men det viste sig, at det var soveværelset ,der skulle laves fint.
Fordi mor har to nye knæ ,så må hun  ikke kravle rundt på dem ,så gør det ondt,men da hun skulle støvsuge under sengen ,måtte hun jo ned på gulvet. Hun er god til at komme ned uden at bruge knæene ,men det ser sjovt ud.
Så kravlede jeg ind under sengen for at vise hende ,hvor hun skulle støvsuge, selv om jeg stadig er bange for støvsugeren. Mor havde en lygte med.

Da jeg ikke gad det mere ,så slikkede jeg hende på næsen og nuldrede hende i håret og så slukkede hun støvsugeren og legede med mig i stedet for .
Så skulle hun jo op at stå. Det kan jeg vist ikke forklare, jeg vil prøve at tegne det .
Lige nu snuer jeg i min kurv. Det er dejligt at være lille hund
.

lørdag 21-2

godmorgen
Det gik fint med at passe huset, mens mor var til svømning,
Først så sov jeg, så gnavede jeg lidt i min kurv ( det må jeg ellers ikke ) så legede jeg med mit legetøj og så gøede jeg af marsvinene. Der var sandelig nok at lave.
Mor havde ikke nået at støvsuge, inden hun gik ,så hvis bare jeg ikke var i mit bur ,så kunne jeg have gjort det for hende, der ligger så mange små ting ,som jeg har gnavet på.så faldt jeg vist i søvn og så pludselig vågnede jeg ,fordi jeg kunne høre bilen komme.
Så må jeg hellere vise mor ,hvor meget jeg har savnet hende, tænkte jeg og så hylede jeg lige så højt, jeg kunne og så kom hun.
Næh ,hvor blev jeg glad.
Hun havde også købt ind, bl a hundekiks til mig og en masse andet og så tog hun mig ud i haven for at jeg kunne tisse ,men jeg var så fjollet ,at jeg i stedtfor sprang og dansede og ad hende.
Tilsidst gik vi ind igen . Så kom der gæster.
Det var en mand, som mor kender. Han siger ,at jeg er et lille pus ,fordi han har en hund ,der er magen til mig, den er bare to måneder ældre. Men da han så så, hvor dygtig jeg var blevet til at hente kødben og ikke bide ,så blev han alligevel imponeret.
I nat gik et stort fremmed dyr i haven.
Det hed et rådyr. Jeg kunne jo se det fra terrassen, da jeg var ude for at tisse og det løb væk lige så snart jeg 'vov'ede.
Det var godt, at jeg var der ,til at jage det væk, eller kunne det måske have spist mor.
Måske kan vi køre det ud på Bedstemor Anns bondegård ligesom kaninerne.


kl 14
Gisp, der er en flue i min stue. En stor sort en ,der siger summmmmm og flyver op og ned ad ruden ud til terrassen.
jeg hopper op og ned for at få fat i den ,men den er vist for hurtig. Mor pudsede ruden i morges, men nu er den fuld af små våde hundesnuder igen. Sådan skal det være.
Vi har støvsuget ,så nu ser her ordentligt ud et stykke tid.
Lige nu  prøver jeg at spise et helt klaver. Detr er et stort arbejde. Jeg gnaver og gnaver,men det lykkes vist ikke , så nu hopper jeg ind i mit bur efter kødbenet ,som hyler, når jeg bider i det , det er så sjovt. Mor puttede alt mit legetøj derind ,da hun skulle støvsuge.
Jeg har sagt goddag til naboens store hund i dag. Den er sød, selv om den er kæmpestor. Vi stod på hver sin side af hegnet og snakkede med hinanden , det var rart. Så behøver jeg ikke længere blive bange ,når den også er ude for at tisse om natten.
Mor siger ,at det er en gammel hund ,så den skal ud og tisse midt om natten og jeg er en babyhund ,som også skal tisse om natten.
Hvornår mon jeg bliver stor nok til at sove hele natten?
Men det er nu hyggeligt. Det synes både mor og mig.
Jrg vækker hende og så bærer hun mig ud og hun går selv med. Så tør jeg godt være ude i mørket.
Jeg er lynhurtig til at tisse færdig og så ind i den varme seng igen. Ah.
Mit billede er færdigt. Det blev meget fint synes jeg . Lige nu maler mor en kanin,den ligner ikke en kanin endnu synes jeg ,men det kommer vel..
 Hun er helt færdig med 8 billeder, men hun skal lave 15, så der er et stykke vej igen.

fredag 20-2

i dag er det svømmedag , så skal jeg være alene hjemme og passe huset.
Det kan jeg også godt, jeg ved jo ,at hun kommer igen.
Vi skal vaske æg her til morgen ,for mor har æg med til damerne og herrerne, som hun svømmer sammen med.
Her skal også støvsuges.
Jeg læste en hel avis i går aftes. Det så rigtig flot ud ,da jeg var færdig og mor har fotograferet det ,så det kommer på siden .
Bortset fra det, så gik vi en laaaang tur i går.
 Ud ad den lille vej og ud på marken. Der var masser af sne
Men det mest spændende var ,at der kom først en stor sort hund ,der hed Lakrids og den snusede til mig og så snusede jeg til den . Bagefter kom der en hvid hund med krøller , den hilste jeg også på. Mor snakkede med manden ,der kom med dem og han sagde ,at jeg var sød.
Så gik vi videre .
Vandet på den lille sø var blevet stift og der lå sne ovenpå. Det så sjovt ud.
 Der sad en stor fugl som hedder en fiskehejre.
 Den kunne ikke fiske i søen ,fordi vandet var stift,men den var kæmpestor.
 Jeg gøede ad den og så fløj den .
Da vi kom hjem ,var jeg helt fjollet og sprang omkring. Nede ved lågen var der et dyr, der hedder muldvarp ,der havde smidt en stor bunke jord ved siden af skabet ,hvor folk køber æg.
 Den gravede jeg ned i.
Jeg fangede ikke det dyr ,men jeg blev helt sort om mulen.

Mor malede en masse på billederne i går. I dag vil hun lave billedet af mig færdig ,siger hun,men det bliver først i eftermiddag
.

torsdag 19-2

godmorgen
jeg har sovet dejligt
det er snevejr udenfor i min have ,men inde i stuen er der dejlig varmt
I går gjorde jeg tingene forkert.
I må ikke grine af mig.
Vi skulle lægge hønsene i seng og de var allerede gået ind undtagen ænderne ,så de skulle bare ind,men så var det, at jeg blev i sådan et godt humør. Jeg spænede ind i hønsehuset  og jagede rundt med hønsene ,som sad på pindene, så løb de alle sammen ud i haven og det var jo ikke det ,de skulle.
Mor sagde, at jeg var ikke hønsehund ,når jeg gjorde tingene i den gale rækkefølge , så jeg spænede rundt i haven og 'vovede' af hønsene for at de skulle gå i seng . Heldigvis gjorde de ,som jeg sagde ,men de galede og larmede .
 Da jeg så endelig fik dem i seng var jeg pjaskvåd og træt.
Mens mor lukkede lågen til hønsegården ,løb jeg lige en tur for at se ,om der var flere i haven ,det var der heldigvis ikke.
Så gik vi ind i varmen.
Jeg var helt forpustet ,min tunge hang ud af munden på mig. Men mor tændte op i gasovnen og så smed je,g mig lige foran den og sov.
Mor strikker.
Det må jeg ikke røre selv om det ser spændende ud,men der er nogle ting ,som kun er mors.
Den der kanin Rasmus , den kan ikke lide mig. I går hapsede den mig i det ene øre . Mor siger, at hun tror at kaninerne hellere vil være i den der børnehave. Så vi kører dem derud ,når sneen er holdt op.
Derude er der masser af høns og ænder og en klappeko!
Det er sådan et stort dyr, som godt kan lide at blive klappet. Den er større end mor ,men den er sød nok.
Mor har malet den på et af sine billeder

onsdag 18-2

godmorgen
jeg har sovet dejligt hos mor i nat. Mor siger ,at hun har fået en ny frisure ,siden jeg er kommet ,for jeg sutter på hendes hår og ugler det ,mens vi sover, så det stritter ,når vi vågner.
I morges gøede jeg af hende, fordi jeg slet ikke kunne kende hende med det hår.
 Det hjalp ,da hun børstede det ,så kunne jeg godt se ,at hun var mor.
Det er så koldt i dag ,at sneen knaser, når man træder på den ,men jeg har gjort ,hvad en lille hund skal gøre ude i kulden.
Men så får jeg også kæl bagefter.
Vi hører musik her til morgen. Mor siger ,at det hedder Vivaldi. Det lyder som frostvejr.Men det er hyggeligt.
I går kom den der spilledreng med hans mor og han var da sød nok.
Han kan næsten ikke se . Det er synd for ham. Måske er det derfor, han har sådan en kæmpestor hund.
Hans mor spurgte ,om den måtte lege med mig.
I kan tro, at den var kæmpestor, men den var så rar og den ville gerne lege ,så vi legede ude i haven.
Da de var gået ,sov jeg længe på maven af mor og jeg drømte om den der hund og hvor sjovt det havde været .Så siger min mund helt af sig selv :vif vif vif ,så holder mor mig i poten ,fordi hun tror ,at det er en væmmelig drøm.
I dag skal vi bage, det har jeg ikke prøvet før.
Vi skal både bage brød og kage.

tirsdag 17-2

Her er et billede af den dumme and ,som basker mig med vingerne.
Det er godt ,at man kun kan se den hoved ,for den har ikke været i bad i lang tid, fordi der er is på vandet. Dens kone går i bad ,lige så snart der er vand, men ham her han tør altså ikke.
I dag er her masser af sne og det siger knis knas ,når man går.
Jeg er lige nede i haven og hilse på hønsene . mor siger, at de trænger til at røre sig ,så jeg jager lidt rundt med dem .
I går aftes lavede mor noget ,der hedder at strikke
hun sidder med noget snor og nogle pinde, som vipper op og ned. Jeg ville jo være med ,men det måtte jeg ikke og så blev jeg gal og gøede af hende

Det skulle jeg aldrig have gjort ,for hun sagde med høj, rigtig høj stemme, NEJ
Så gemte jeg mig under sofaen og kom først frem lidt senere.
Men så var hun ikke gal mere.
Hun puttede mig i et tæppe og nussede mig på maven og jeg fik lov til at sutte på hendes fingre , men jeg rører aldrig mere det der strikketøj.
Uh, hvor er der meget en lille hund skal lære.
I dag kommer der en spilledreng. Han har ikke været her før ,så jeg er spændt på  ,om han kan li' mig. Mor siger, at hvis jeg forstyrrer, så må jeg sove til middag imens.
I forgårs lå jeg under el-klaveret ,mens mor spillede, det elsker jeg ,men lige pludselig ,uden jeg vidste det ,så kom min mund til at bide kablet over til fodpedalen.
Så spillede klaveret helt forkert. Jeg var rigtig flov .
Heldigvis havde mor en anden fodpedal,men hun siger ,at jeg skal med til musikmanden en dag og så skal jeg selv fortælle ,at det er mig ,der har gjort det .Det bliver pinligt.
Jeg håber at han kan lave den .

mandag den 16-2

De der dyr på billedet, det er dem, mor er ved at male. Hun siger ellers ,at hun er vred på dem, fordi der lister rundt i haven, når vi sover. Vi kunne se foraftryk i sneen af dem i morges ,da vi gik ud .
Så må jeg gø rigtig højt for at jage dem væk om aftenen.
Billedet er ikke færdigt ,siger mor ,men det er hyggeligt, når hun maler, for så står hun stille ude i køkkenet og så behøver jeg ikke at rende rundt efter hende.
I morges havde jeg sprutmave.
Sprut ,sagde det og så kom der masser af prut ud af mig. jeg blev helt forskrækket ,men mor sagde ,at det var flot ,at jeg huskede ,at det skulle være udendørs, selv om det var en sprut-en
Så i dag må jeg ikke få anden mad end hvalpemad -og det er så kedeligt.
Jeg har det ellers fint , så det har nok været barnedåben og de mange mannesker, der har sat gang i det .Pyt med det.
Her er masser af sne i dag og jeg elsker sne.
 Man kan stikke snuden ned i det og så fræse rundt, så får man næsen fuld af sne og skal nyse.
Lige nu ligger jeg i min kurv og snuer,mor sidder og skriver min dagbog og her er slet ingen lyde, bortset fra de små fugle. De siger en hel masse i dag. Vi gav dem rent sand i går og det kan de vist godt lide, for de hopper rundt i det og skraber med fødderne.
Deres bur  står så højt oppe ,at jeg ikke kan snakke med dem ,uden at mor løfter mig op.Men det gør hun så og så siger jeg små forsigtige lyde for ikke at gøre dem bange.

søndag 15-2. Barnedåb!

I dag har vi altså travlt. Her skal gøres rent siger mor, fordi jeg læste mange aviser i går, men man er da nødt til at holde sig opdateret og hvad der sker ude i verden.
Mor har fået mail fra Australien ,men der er slet ikke tid til at skrive i dag .
Jesper og Laila og Lucas og Sandra kommer til frokost og så skal alt være parat, så dette her skriveri må også vente til i aften.
Mor malede næsten hele eftermiddagen i går , nu begynder billederne at blive ,som hun vil have dem , siger hun.
Så bliver de sat til tørre alle mulige steder ovenpå møblerne ,for at jeg ikke skal øselægge dem ,jeg kunne ellers godt tænke mig at prøve at male, det ser sjovt ud.
Lige nu ligger jeg foran ovnen og gnaver på en pind, indtil mor er klar med støvsugeren,den er sjov og man kan tale til den, den siger bruuuuum og jeg siger så også bruuuum ,men man må ikke bide i den.
I morges legede vi hule i sengen begge to. det er bare så dejligt. Så ligger vi der begge to og hvisker til hinanden og så nusser jeg hende i håret og hun roder min pels.

lørdag den 14-2

godmorgen
de der marsvin ,de pipper.
De savner deres mødre, fordi de er flyttet.
 I går aftes pippede de ,så jeg næsten ikke kunne falde i søvn. Jeg måtte hele tiden ned fra sengen for at løbe ind i stuen og trøste dem .
Men jeg kan ikke lege med dem. Jeg er for voldsom og hapser dem ,så de kan blive syge af det .
I går aftes var der både måne og stjerner, da vi aftentissede. Sneen sagde knas ,knas.
Når naboens store hund gør ,så tør jeg altså ikke være derude alene ,så skal mor med.
Men så går det også fint.
Mor har taget billeder her til morgen.
Genboens søn har lånt sommerhuset.
 Han kom i går aftes ,men han ved vist ikke ,hvor kontakterne sidder ,for her til morgen var der lys i hans buske og træer og der var en snemand og en nissemand ,der vinkede til os og hans flagstang var fuld af lys.
Mor siger ,julen varer lige til påske. Det ved jeg ikke, hvad betyder ,men er det ikke mærkeligt med alle de lys.?
Vi havde vores morgenleg i morges. Først hjælper hun mig op i sengen og så hiver hun alt sengetøjet ned på gulvet.
Så sidder jeg og venter.
Først så kommer hovedpuderne og dem hapser jeg og hiver rundt med dem .
 Så kommer dynen.
 Først så ryster hun den ,så det siger bum bum og så svinger hun den ned over mig.
Så er jeg helt væk i dyne.
Jeg ligger helt stille og så siger mor: hvor er Pjevs dog blevet af ?
og så maser jeg mig ud under dynen . så siger mor!!bøh!!
og så får vi en kæl og er rigtig glade.

fredag 13-2

godmorgen alle mennesker.
Næh, hvor er her lækkert om morgenen . Så bliver ovnene tændt på fuldt blus og så er det bare om at smide sig lige foran en af dem og gnave i et eller andet.
Mor har givet mig noget i nakken ,fordi jeg klør mig, når jeg har været ude.
 Hun siger, at jeg har ikke lopper ,for hun har set efter ,men måske det kan hjælpe.
Jeg sad helt stille, mens hun gjorde det og bagefter legede vi den der leg.
 Hun kysser mig på snuden og jeg slikker hende på næsen. Det er så dejligt.
De store marsvin skal snart rejse ned til nogle andre marsvin i Hørsholm ,fordi de skal lave babyer.
Mon der så kommer hundehvalpe?
Der er så meget ,jeg ikke ved endnu,men mor er god til at forklare.
I dag er det rigtig koldt udenfor og sneen ligger stadig på terrassen ,men nu er den blevet hård ligesom vandet .
Mor og jeg legede med den i morges.
Mor sparkede til det og jeg løb efter det og fangede det ,men det var koldt at få i munden ,så jeg rystede på hovedet og spyttede det ud .
I dag skal vi lave blandingsbatteriet i køkkenet. Det drejer rundt ,når det ikke skal.
Mor skal ned på gulvet og ind under køkkenbordet. Så kan jeg nå at slikke hende og bide hende i ørerne imens . Det glæder jeg mig til.
Ellers har mor travlt med at male billeder til en udstilling. I dag skal hun male kaniner og et billede at mig ,siger hun.
Mon jeg så skal have maling på eller hvordan ellers ?

Se hun maler et billede af mig. Det er ikke færdigt siger hun

torsdag 12-2

næ, hvor er hun skrap.
Nu må jeg ikke prutte under klaveret mere.
Jeg sad ellers lige så hyggeligt og krummede ryg og så lige pludselig kom hun farende og snuppede mig og satte mig udenfor.
Der prutter man ,sagde hun så, med en meget bestemt stemme . Det gjorde jeg så ,så nu er vi gode venner igen.
Jeg har fået min morgenmad.
Sådan noget baby-hvalpe-mad.
Det er da meget sjovt.
 Navnlig når man sætter en pote op i det og tramper.
 Så flyver det ud over gulvtæppet
Men mor har lovet mig at hvis jeg er flink , så får jeg en lille smule menneskemad på min egen tallerken ,når hun selv skal spise.
Menneskemad er dejligt, selvom det sommetider smager lidt af hvalpefoder????
I går malede mor billeder.
Ude i køkkenet. Hun havde en masse farver og så sådan et stativ, hvor billedet stod på.
Hun sagde ,at der skulle være dyr på alle billederne, fordi de skulle på udstilling om en måned i dyreværnet i Rødovre.
Hun malede en måge og en skarv og et rådyr  og nogle ræve og en fugl med unger og nogle gæs der fløj og nogle gråspurve.
Men mor forklarede mig ,at dette her var kun en begyndelse.
Billederne er slet ikke færdige endnu,men nu skulle de tørre.
Det vidste jeg ikke, hvad var , så da mor satte den med rådyret ned på gulvet et øjeblik ,så snusede jeg til det og så blev jeg brun på snuden og der kom en plet på billedet ,der hvor jeg havde snuset.
Så nu siger mor at jeg både er en hund og en vandhund og et marsvin og en  hønsehund og et rådyr.Godt ,at det ikke var rød maling , så skulle jeg have heddet Rudolf.
PÅ søndag skal vi have barnedåb. Jeg skal døbes.
Så tager vi billeder.
I dag kommer en dame ,der skal se på et kaninbur. Jeg er stadig ikke gode venner med kaninerne, så det ender nok med ,at de kommer ud på Bedstemor Ann's bondegård, hvor de kan blive kælet af børnehavebørnene.

onsdag 11-2

Lige nu har jeg vældig travlt med at gø af naboens hund.
Den gøede ude i haven i nat, mor siger, så er det, fordi at hans mor ikke er kommet hjem.
Det er synd for den hund,men den har så meget pels ,at den fryser nok ikke alligevel.

Ih, hvor har vi det sjovt om morgenen. I dag fandt vi på noget nyt. Mor holdt mig i poterne og så pustede hun mig på maven -og det kildede ,så jeg vred og vendte mig. Bagefter sagde hun mmmmmmmmmm ,det betyder, nu skal vi rigtig kæle og så kælede vi,men lige pludselig så skulle jeg tisse af alt det kæleri og så kom jeg ud på terrassen ,hvor der var fuld af sne. Det kunne jeg godt huske fra sidste gang, så jeg tissede først og så fræsede jeg rundt i sneen med snuden først. Det var skægt.
Jeg glæder mig til at lukke hønsene ud i dag. De dumme høns tør nok ikke fjolle rundt i sneen ligesom mig. I går jagede jeg en af de brune høns så længe ,at den til sidst satte sig op på en gren. Der blev jeg godt nok forbavset
Jeg anede ikke ,at høns kunne flyve.
Forresten, nu kan jeg selv finde hjem, hvis jeg skulle blive væk. Når vi står helt nede på hjørnet- og der er langt derned ,så siger mor, skal vi gå hjem ?, hvor er det nu vi bor?, så haler jeg i snoren og viser hende, hvor vi skal hen.
Jeg er ellers blevet god til det der snor. Jeg går pænt ved siden af mor og når der kommer en bil ,så går vi ind på græsset og står stille, så bliver jeg ikke bange mere .

Mandag d. 10-2-2009

På billedet kan I se, hvor vi var ude og gå i går. Når jeg bli'r stor nok, må jeg løbe rundt uden snor på,sammen med en masse andre hunde,men jeg skal først lære at komme  HVER GANG, mor kalder på mig.
jeg ligger lige i min kurv og snuer. Jeg har haft så travlt, så travlt.
Først bar jeg mors sokker ovre fra vaskemaskinen- men jeg lagde dem nu ude på terrassen- hi hi
Så hjalp jeg med at fodre marsvinene, de skal have rent hø i dag , det skal vi først hente nede i garagen.
Så skulle fuglene have mad og vand og hønsene skal lukkes ud om lidt, når de har lagt deres æg.
Så har jeg læst en masse reklamer og spredt dem ud over gulvet.
PYha, man bliver træt .
Lige nu drømmer jeg. Så spjætter mine ben helt af sig selv og munden siger lyde.
Jeg lærte to nye lyde i morges. Mor og jeg kælede inde i sengen,det er så dejligt ,men så er det jo at jeg bliver så glad at jeg kommer til at hapse hende- bare lidt i ørerne eller i næsen, Så lige pludselig sagde hun vuf lige ind i hovedet på mig. Det betyder, at jeg ikke må hapse.
Det må jeg se at få lært.
Den anden lyd er, når hun siger mmmmmmmmmmm
Det betyder ,nu kæler jeg dig og så kæler du mig uden at hapse. Det er så dejligt. jeg vrider og vender mig som en lille orm og så klør hun mig på maven. Uhm.

I går gik vi tur og der mødte jeg en stor hund, som jeg snakkede med. Mor snakkede med damen, som gik med hunden . Tænk, den store hund var ikke ældre end mig, den var bare meget større.
Det var en flink hund , så nu kender jeg den og kan sige goddag til den, når jeg møder den næste gang.
Senere kom der en af de biler ,som jeg stadig er lidt bange for ,men mor løftede mig op og inde i bilen sad en sød lille pige og en mand ,som hed Thomas. Han inviterede mig og mor til at komme over og lege en dag ,for tænk, han har en hund ligesom mig.
Det bliver sjovt.
godmorgen

mandag 9-2

I dag går mor ikke til svømning.
 Hun har ondt i halsen og har halstærklæde på indendørs og det må jeg ikke bide i.
Ih ,hvor var det sjovt i haven i går,men jeg var helt mudret på fødderne, da jeg kom ind og mor sagde ,at jeg skulle i fodbad.
Så kom hun vand i køkkenvasken til det der fodbad og satte mig op i det .
Først var det mærkeligt, men da jeg havde vænnet mig til det, så pjaskede jeg rundt i det der vand ,så der kom vand alle steder. Både på væggen og på mor. Det var så sjovt, så sjovt.
Så tog hun mig op og sagde ,at jeg var en vandhund og så blev jeg tørret .
Bagefter satte jeg mine våde poter op på mors hvide bluse og så fik hun hundepoter på den . Men det gjorde ikke noget . Hun tog bare en anden på.
Bagefter lagde jeg mig på min yndlingsplads foran ovnen, der er dejligt at ligge . 
I går så vi TV for hunde. Det var spændende. Det var nogle store hunde ,der ikke var artige ,men det skulle de lære og mor sagde ,at jeg skulle kikke godt efter .
Det gjorde jeg da også. Jeg løb endda rundt om Tv'et for at finde de der hunde ,men de var der ikke .
Drengen på billedet hedder Lucas. Han er mors barnebarn. Han kommer herop om et par dage . Mor siger at han er vældig sød
god morgen

søndag 8_2

Mor driller mig og siger ,at jeg er et marsvin.Det var faktisk også fjollet, det jeg prøvede
Det var i går aftes . Mor havde løftet mig op i stolen, så jeg kunne følge med ,mens hun gav marsvinene noget at spise
og så lod hun døren til buret stå åbent ,mens hun skiftede vandet.
Der stod jeg og gøede af marsvinene.
Den lille dør i buret stod åben og hvis jeg kravlede op på ryggen af stolen ,kunne jeg nå at kikke ordentlig ind i buret gennem lågen.
Og så var det at jeg fik lyst til at prøve
Jo, jeg kunne lige akkurat klemme mig ind gennem lågen og ind til marsvinene, så da mor kom med deres vand ,blev hun jo noget forbavset over at finde en hund i marsvinenes bur.
Hun grinede af mig, men jeg syntes egentlig ,at det var meget flot klaret.
Nu kunne jeg da få hilst ordentligt på de dyr.
De gad nu ikke snakke med mig, men krøb ind i deres huse ,så det var der ikke meget sjov ved.
Men da jeg så ville ud og mor ville løfte mig ,så strittede alle mine ben ud alle steder og jeg kunne ikke komme ud. Så var det, at mor sagde ,at hun nu havde tre marsvin. Det var ikke spor sjov.
Mor måtte skille buret ad for at få mig ud ,så det gør jeg ---måske---ikke igen.
Da vi så skulle i seng ,så havde det nye håndtag ,mor havde sat på til entreen sat sig forkert, så vi kunne ikke åbne døren.
Men det kunne mor alligevel.
Hun er god til at finde på. Med en saks fiskede hun døren åben, så nu skal håndtaget af igen.

lørdag 7-2

Orv, hvor  har vi travlt i dag .
Først så lukkede vi hønsene og ænderne ud og jeg spiste havregryn sammen med dem ved køkkendøren.
Så skulle vi sætte nye håndtag på køkkenlågerne .vi nåede det ikke i går Jeg hjalp hende med hammeren, den lagde jeg i sofaen ,for jeg kan ikke lide, når hun banker med den.
Så kom det sjove
Vi skulle vaske gulv
Det har jeg ikke prøvet før.
Først så kom der vand på gulvet i køkkenet og jeg rutchede rundt i det ,, så kom mor med en fremmed kost og en sjov sjov klud. Den løb jeg rundt med ude på terrassen ,men mor viste mig ,at den var til gulvet.
Så tænkte jeg ,at når hun gjorde køkkengulvet vådt, så kunne jeg vel også gøre det røde tæppe i stuen vådt. Men det måtte jeg ikke .
Lige pludselig var jeg udendørs, for det er der ,jeg skal 'vådte'.
Det vidste jeg nu egentlig godt.
Bagefter skulle vi støvsuge. Det kan jeg ikke lide
Den  støvsuger , den siger lyde og kører frem og tilbage. Så løber jeg ind i musikstuen og lægger mig under keybordet imens .
I dag skal vi på stranden og hente sand til fuglene , de skal have sand i deres bur. Jeg har snakket med dem i dag. Mor løftede mig op ,så jeg kunne se dem rigtigt., De er meget søde.
Lige nu sover jeg mellem mors ben, mens hun skriver mig dagbog.
PS: mit halsbånd er blevet gjort 3 cm større. Jeg er snart en STOR hund.!


I dag skete det .Mor og jeg har arbejdet sammen i haven- og jeg var uden snor.
Først så jagede jeg hønsene helt ind i hønsegården og løb efter dem derind. ,men så kom den store and og den bredte vingerne ud og hvæsede af mig og så for jeg ud af hønsehuset.
Men tænk engang.
 Så kunne jeg løbe rundt i haven og jeg kørte også med på mors trillebør ,da hun havde fyldt den med hø., det var sjovt.
Så kørte vi langt ud på græsplænen, fordi der var huller som skulle dækkes.
Nu er vi inde igen og jeg er helt fjollet, fordi jeg har prøvet så meget i dag . Jeg har fået en gnavepind og ligger foran kakkelovnen ,fordi jeg blev lidt kold derude.
 Mor har tørret mine poter, som var blevet helt mudrede,men hun har selv glemt at skifte sko , så det gør hun lige nu. De snavsede sko er sat udenfor på terrassen .
Bagpå mig sidder der en hvid ting, som stritter. Den løber jeg rundt efter somme tider. Men den bliver siddende deromme, så den skal nok være der .Ih hvor er det spændende at være lille hund.
Nu skal vi spille klaver. Det elsker jeg.

fredag 6-2

Godmorgen. Jeg har sovet dejligt i nat og er i smaddergodt humør.
I går aftes gik jeg alene på terrassen ,det var ikke spor svært ,men her til morgen
Uha, der er kommet nye lyde .
Oppe i et af træerne sidder der nogle fugle og siger lyde.
Jeg ved ikke ,hvor de er kommet fra, men de siger kra kra kra og selv om mor siger ,at de godt må være der ,så er det alligevel væmmeligt ,at de sidder deroppe.
Så jeg fik slet ikke tisset.
Så nu sidder mor og holder øje med mig,for hun siger ,at den slags skal foregå på terrassen ,indtil hun har lukket haven af ..
Sneen fra i går er væk ,bortset fra den bunke, som mor skrabede sammen i går , så her er meget vådt alle vegne.

I går aftes opdagede jeg ,at mor har to bure med marsvin inde i stuen. Næh, hvor blev jeg gal i hovedet.
Jeg gøede og gøede og mor sagde, at det var noget pjat, for de skal også være her ,men nu har jeg opdaget, at når jeg hopper ind i mit bur ,så kan jeg se marsvinene derfra og så kan jeg gø af dem, lige når jeg vil..
Smart ikke ?
I dag skal vi sætte nye dørhåndtag på dørene ind til kamrene. De gamle er alt for gamle og skruerne er rustet fast ,så mor må hamre for at få dem løs. det kan jeg egentlig ikke li', men det bliver flot bagefter.
Jeg holder skruetrækkeren og sådan noget og finder de skruer, som falder på gulvet.
 Bagefter tager mor dem så ud af munden på mig, for det kan jeg ikke selv.
Vi skal også på stranden efter sand til fugleburet og mor skal til svømning , så det bliver en dag ,hvor der sker en hel masse.

torsdag 5-2

uh ,hvor har jeg sovet længe i dag ,men det var altså også, fordi jeg har drømt så meget i nat.
Først tror jeg ,at det var dyrlægedamen, jeg drømte om- der, hvor hun bare lige pludselig stak mig i pelsen og bagefter- og det var endnu værre, så var det naboens væmmelige kat.
Den er meget større end mig og så går den kun på tre ben ,fordi det sidste ben har været brækket og det stritter lige ud i luften.
Den stod lige pludselig udenfor lågen i mørket ,da vi skulle i seng og sagde lyde af mig.
 Næh ,hvor blev jeg bange.
Men så gik jeg tilbage og vovede ud i mørket- altså, da den var væk.
Nåh, men alt det drømte jeg om og mor siger ,at jeg spjættede med benene og sagde piv piv og vuf vuf flere gange -og så kommer det pinlige: JEG TISSEDE I SENGEN ,MENS JEG SOV
lige da jeg havde gjort det ,vågnede jeg og vækkede mor og fortalte hende om det ,men hun sagde ,at det gjorde ikke så meget og så stod vi op og lagde rent på sengen.
Så derfor har vi sovet længe her til morgen.
I nat er verden blevet hvid. Alle vegne.
 Først turde jeg ikke gå rundt i det, men så opdagede jeg, at det var sjov og så løb jeg rundt og pjattede .
 Mor har lavet film af det og hun skal prøve at lægge den på hjemmesiden, så I kan se ,hvor fjollet jeg er .
Lige nu har jeg fået et æble. Det triller rundt, men når man bider i det ,så smager det dejligt.

onsdag 4-2

Så har jeg prøvet den der dyrlægedame.
Hun var rigtig sød og kælede mig,men så lige pludselig,så skulle jeg op og stå på et væmmelig, glat bord og så prikkede hun mig i nakken. Sådan gør mor aldrig . Bagefter gav hun mig en hundekiks, men den smed jeg på gulvet. Jeg ville da ikke have noget af hende ,når hun stikker mig.
Så  gjorde hun det en gang til - og det gjorde ondt
Det var godt ,at mor var der og hun sagde, at om lidt går vi hjem.
Heldigvis
. Så blev jeg vejet, det gjorde ikke ondt og dyrlægedamen  sagde, at jeg var en fin ,fin, lille pige. Det vidste jeg da godt.
Men---- så begyndte mor og dyrlægedamen at snakke. Mor havde en hel seddel med med ting, hun ville spørge om. Det gad jeg ikke vente på, så jeg gik rundt i huset.
 I det næste værelse sad der en mand. Han tog mig op og kælede mig og mor gik omkring og råbte: Pjevs ,hvor er du .
Æv bæv, der blev hun narret. Jeg sad ligeså stille hos manden og blev kælet, men da hun så fandt mig, så blev jeg alligevel meget glad.
Nu har jeg fodret hønsene og nu sover jeg til middag i mors seng.
Først puttede hun med mig og vi snakkede hyggeligt , så faldt jeg i søvn og så gik hun ind i stuen, fordi der kommer en pige ,som skal lære at synge . Hun var her også i går.
Det sner udenfor og det ser flot ud. Mor har lovet at vi skal prøve at gå rundt i det ,hvis der kommer mere.

3-2-tirsdag

På billedet kan du se onkel Niels der snakker med mig. Han er vældig rar.
Nu er jeg færdig med at læse reklamer fra Ikea. Det har været et kæmpearbejde, fordi der var så mange sider, men jeg blev færdig i går aftes.
Mor og jeg har lavet en aftale. Jeg har fået min egen hylde under bordet. Der ligger de reklamer og aviser ,som jeg må læse. Dem oppe på bordet det er mors, dem må jeg ikke røre. smart ,ikke ?
Ude på terrassen ,hvor jeg får lov at lege alene en gang imellem ,står der et plastikfad , som mor har væltet så jeg kan se ,hvad der er i det. DER ER STIFT VAND!,
man kan slikke på det og kradse på det, men det er helt stift.
Så ligger der nogle brædder. Dem balancerer jeg på, jeg er blevet helt god til det. I starten dumpede jeg ned ,men det gør jeg ikke mere.
Men i går aftes ,inden vi skulle i seng ,så var vi ude for at se på stjernerne og så fjollede jeg rundt og så væltede min transportkasse, som jeg skal bruge i dag, når jeg skal til dyrlægen. Jeg blev så forskrækket og jeg gøede af den meget længe ,indtil mor tog den ud i lyset ,så jeg kunne se, hvad det var .Pinligt
Jeg var helt fjollet, da vi skulle i seng og jeg hoppede rundt i dynen og ville slet ikke lægge mig til at sove. Så begyndte mor at synge. Det var så dejligt. Hun sang om solen ,der var rød og jeg puttede mig under dynen og faldt i søvn. Bare hun ville synge hver aften. Det er så hyggeligt.
Vi har også en morgenleg. Først så slikker jeg hende på næsen og så river jeg hende lidt i håret ,så hun vågner og så kysser hun mig på snuden en masse gange. så slikker jeg hende på næsen ,så kysser hun ,det kan vi blive ved med meget længe .

2/2 mandag

hej
Nu hedder jeg altså Pjevs ,at I ved det. Mor siger det hele tiden og så kommer jeg rendende.
I dag gør jeg hovedrent for mor.
Jeg hiver tæpperne af gulvet og krøller dem sammen ,så hun bedre kan komme til med støvsugeren.
Smart ikke , det hedder teamwork.
I nat sov vi rigtig dejligt. Mor synger godnatsang for mig og så sover vi i arm.
Når jeg skal tisse, så slikker jeg hende i øret og så går vi ud og gør det. I nat var det kun en gang.
Mor ser tosset ud, hun har natkjole og så pels på,men ellers fryser hun ,siger hun.
Vi havde gæster igen i går. De hed Niels og Anita. de sagde, ligesom alle andre der kommer : næh, hvor er den sød- det er altså mig ,de mener .
På onsdag skal jeg til dyrlægen, det ved jeg ikke ,hvad er, men det er sikkert sjovt.Jeg skal med mor i byen, siger hun.
Jeg synes også ,at det er kedeligt at være alene hjemme.
I dag har hun været til svømning, så skal jeg sove imens, men det gør jeg bare ikke . I dag læste jeg ugeposten, mens hun var væk, men jeg måtte gerne ,hun havde læst den , sagde hun.
jeg elsker aviser. De siger sådan en sjov lyd.


3/2

Godmorgen. Vi har leget fangeleg ude på terrassen her til morgen.
Det er skægt og ih, hvor har jeg sovet dejligt i nat.
Jeg gør mig altså umage for at gøre som mor siger.
Jeg tisser ude på terrassen ,men det der med prutterne- De kommer så hurtigt. Lige pludselig så skal jeg og så gemmer jeg mig inde under det gamle klaver og håber på ,at hun ikke ser det. Men det gør hun
hver gang .
I går talte vi meget om det,fordi mor synes ,at det er dumt at kravle rundt inde under klaveret for at samle prutter op, så bare for at gøre hende glad, så lavede jeg den her til morgen lige foran marsvineburet,men det duede heller ikke, fordi hun så den ikke, da hun sagde godmorgen til marsvinene og så trådte hun i den .Nu er der hundeprutter helt ind i soveværelset og mor farer rundt med en klud og en flaske. Det er hyggeligt. så løber jeg rundt med kluden og mor løber efter mig. Hun er god til at finde på lege
I går aftes fik jeg lov til at læse alle reklamerne.Det så vældig flot ud, da jeg var færdig. papir over det hele og så kan man sådan mase sig ind i det ,så siger det kris kras.
Men det må jeg kun, når mor har lagt reklamerne på min hylde. Det ved jeg godt.
Lige nu leger jeg alene ude på terrassen. Der er en kost derude som er sjov at lege med og jeg har også en lille pind derude ,og så kan jeg se ned i haven. Hønsene er ikke stået op endnu, det gør de om lidt, så skal de have mad på køkkentrappen

1/2

1-2-
Sikken en nat vi har haft. Jeg har tisset tre gange i nat og pruttet her til morgen-altså udendørs. jeg slikker hende i øret og så står hun op og tager mig ud. Smart ikke?
Vi gik en laaaang tur  i går til noget ,der hedder det store vand.
 Det var rigtig stort og jeg var rigtig træt, da vi kom hjem.
Så sov jeg til middag i sofaen.
Jeg kan stadig ikke springe op selv, så jeg piver ,lige til hun kommer og løfter mig.
Så roder jeg det hele til og så sover jeg dejligt.
Jeg har lært at lade være at hapse hende i hænderne. Egentlig er det jo noget pjat, for det er jo bare, fordi jeg er så glad for hende ,men hun siger NEJ ,OG SÅ HOLDER JEG OP LIGE MED DET SAMME !!
I dag skal vi have gæster,men det er bare mennesker, dem er der ikke meget sjov ved. De siger bare:
nææææh ,hvor er den sød og så kæler de. Det var meget sjovere med den kanin forleden dag.
I går eftes så vi tv.
Det var musik,men ikke sådan noget som mor og jeg spiller. Det larmede mest .
Jeg fik lov til at lege med en avis, det var meget sjovere .
Men da vi så skulle i seng , så blev jeg helt fjollet og slikkede hende i øret og i håret .Jeg må godt ,men ikke hele tiden og ikke ,når vi skal sove .
Så til sidst puttede jeg mig i hendes arm og faldt i søvn.Det synes vi begge to ,er hyggeligt.
Da vi gik i seng ,tændte hun for varmeapparatet, så her kunne være varmt ,når vi vågnede, men kontakten sidder helt nede ved gulvet og den var jeg vist kommet til at slukke ,mens
jeg legede, så her var pivkoldt til morgen. Men mor opdagede, hvad der var sket ,så nu er her varmt igen.

26/1-30/1

mandag 26/1-27/1
hej allesammen.
vI havde så travlt i går ,at der ikke var tid til at skrive dagbog.
Kl 9 skulle mor til vandgymnastik og så kom det sjove. Hun havde lavet en kravlegård til mig ,så jeg ikke gjorde noget forkert, mens hun var væk. Men den kravlede jeg da bare ud af og jeg gjorde slet ikke noget ,som jeg ikke måtte.
Så lukkede vi hønsene ud og jeg stod og holdt øje med om de spiste pænt. Og vil I tænke jer ,de der høns ,de er bange for mig .
Efter frokost skulle vi sove til middag og det gjorde jeg sammen med mor. Jeg pustede hende lidt i øret og så sov vi .
Bagefter fik jeg snor på og så gik vi tur i haven og ud på gaden. Det er svært med den der snor ,som man ikke må bide i .Men jeg øver mig.
Ovre hos naboen var der en hel bunke visne blade ,dem fo'r jeg rundt i ,indtil de lå rundt i hele haven. Mor siger, at jeg selv skal fortælle manden, der bor derovre ,at det er mig ,der har gjort det.
Pyt med det ,jeg er så lille ,så han synes nok bare ,at jeg er sød.
Så længe jeg er lille ,kan man godt være lidt uartig ,uden at det gør noget

Så blev det mørkt og vi lagde hønsene i seng. Det er jeg god til.
Jeg gik lige hen til den store and - mor var med-og så sagde den chhhhhhhhh
og løftede fjerene i nakken og lige pludselig sagde min mund et stort vov. Jeg blev så forbavset ,at jeg satte mig på numsen ,men anden ,den løb ind i seng lige med det samme.Det var sejt.
I går aftes så  vi fjernsyn fra Afrika. jeg kikker med og lytter meget til det ,dyrene siger ,så jeg kan kende lyden igen ,hvis sådan et dyr kommer ind i vores have.
Når vi skal i seng ,så går vi ud på terrassen og aftentisser og så går vi i seng sammen.
I nat har jeg sovet på kryds og tværs af mor , både overpå dynen og under dynen.
Jeg er god til at sige ,når jeg skal prutte og det skulle jeg så i morges kl 6. Så gik vi ud på terrassen og gjorde det og så puttede vi igen.
I dag skal vi støvsuge og skifte bur på marsvinene
Dem har jeg ikke rigtig hilst på endnu,men den store kanin den kan jeg ikke li'. den hakker tænder efter mig og hvis den bliver ved med det, så siger mor ,at så skal den ud og bo på en bondegård ,hvor der kommer mange små børn.

tirsdag 27-1
Sikken en dag.
Vi sled ordentlig i det. Mor rensede et stort tranportbur( 90x100 cm) og det har jeg fået ind i stuen. Min hundekurv står derinde og jeg kan lide at sove inde i det ,hvis mor ikke har tid til at putte med mig.
Hvis hun så går ,så lukker hun til buret og så ved jeg ,at hun skal i byen og jeg må ikke komme med. Så lægger jeg mig bare til at sove.
Vi var ude at gå en lang tur. Jeg er blevet ret dygtig til at gå med snor på.Så vi gik helt ned til enden af vejen og der var rigtig meget at lugte til. Men da vi så skulle hjem igen ,så blev jeg så træt på halvvejen ,at jeg lagde mig ned og så måtte mor bære mig hjem.
Jeg havde fået våde poter , så mor tørrede mig med en klud, som jeg fik lov til at lege med bagefter.
Så kom jeg op i sofaen og sov lidt,men så fik vi gæster.
Det var en, der hed Børge. Han var flink . Han kradsede mig i pelsen og snakkede med mig ,men jeg var alligevel så træt ,at jeg faldt i søvn igen.

I går tissede jeg slet ikke indendørs ,men kun på terrassen og i græsset i haven.Er det ikke flot.
Vi går ud tidligt om morgenen og tisser ,mens det endnu er mørkt ,men så gøede naboens hund og så ville jeg ind igen,men mor sagde, at jeg ikke skulle være bange.
Da vi så havde fået morgenmad skulle jeg ud igen,men så var der en fugl ,der sagde uhu uhu.
Sør'me nej. Ind igen og så gjorde jeg det på avisen ved køkkendøren istedet for .

Onsdag  28-1
I dag kommer mors søster ,hun hedder Sussi. Hende kender jeg ikke ,men hun er sikkert rar.
Hun var rigtig rar, hun kløede mig på ryggen og så faldt jeg i søvn, mens hun og mor snakkede.

torsdag 29-1
i dag er det gråvejr og der regner lidt. Vi har sovet dejligt ,men kl 8 stod vi op og tissede udendørs. Det er jeg blevet ret god til.
I går tissede jeg slet ikke inde i stuen.
Jeg er ved at lære at blive en musikhund. De første dage blev jeg bange ,når hun spillede ,men nu kan jeg godt lide det. jeg lægger mig under hendes stol og somme tider synger jeg med, men mest falder jeg bare i søvn.
Jeg er også god til at gå tur på vejen.
 Nu har jeg regnet det ud. jeg går bare lige i hælene på mor , så kan hun 'vovve' ,hvis vi møder noget ,der er farligt.
Vi gik rigtig langt og jeg tissede på vejen og mor blev rigtig glad. Jeg vidste faktisk ikke ,at man måtte tisse ,når man gik tur.men nu ved jeg det.
I går aftes læste jeg avisen ,før mor havde læst den, det må man ikke , så nu har vi snakket om, at breve og aviser skal mor læse først , så må jeg læse dem bagefter.
Det var ellers rigtig sjovt. Der var avis over hele stuen, da jeg var færdig .
I dag skal vi sætte vinduer op ude på terrassen , så der bliver en udestue og hvor der kan blive varmt , så vi kan sove til middag derude under taget .
Jeg hjælper med at tage hammeren og sådan noget.
I går hjalp jeg med at vaske op, jeg hentede viskestykket til hende,men først løb jeg en tur ind i stuen med det og mor løb efter mig. Mor er god til at finde på sjove ting.
Nå,men nu skal vi lukke hønsene ud. De skal have spagettiskruer i dag, det kan de godt lide.
I går slikkede jeg den store and på næbbet og så løb den ind i hønsehuset,det er der ,hvor vi samler æg.
Der er mange ting, man skal gøre ,når man bor på landet.
Vi har også startet vaskemaskinen til morgen. Det var sjovt. Først tog mor dynenbetrækket af og smed det på gulvet og så puttede vi det i maskinen sammen med en masse andet, så nu står den maskine ovre i badeværelset og siger rrrrrrrr.


fredag 30-1
næh, hvor var det skægt i går.
Vi gik en kæmpelang tur og jeg hilste på en fremmed dame ,som gav mig en hundekiks. Den tog jeg i munden og bar hjem.
Så gik vi på havearbejde. Mor vil ikke have ,at jeg løber ind under terrassen og bliver væk ,så hun sætter hønsenet op -----og så ringede en familie og skulle købe et kaninbur og vil I tænke jer, de havde taget kaninen med ,for det var en de havde fundet og de vidste ikke noget om kaniner.
 Den var i sådan en kasse.
Mor klippede den kløer og viste damen og manden ,at det var en lille kaninpige.
Den havde samme størrelse som mig og jeg kravlede ind i kassen til den og spurgte om den ville lege.
Det ville den godt.
Næh ,hvor var det sjovt. Vi fo'r rundt i stuen, ind under sofaen , op i møblerne og vi legede længe.
Den havde sådan nogle lange ører ,som man kunne holde fast i ,men så stampede den og mor sagde ,at det var fordi den ikke kunne lide ,at jeg hapsede den i ørerne .
Til sidst skulle den hjem med sin far og mor.
Jeg var så træt, at jeg faldt i sovn midt på gulvet og jeg mærkede slet ikke, at mor lagde mig op i sofaen.
Sikken en dag.

fredag 30-1
Nu har jeg været hos mor en hel uge og vi er rigtig gode til at snakke sammen .
Når jeg siger piv piv betyder det ,at jeg ikke selv kan komme op i stolen, så jeg kan gø af marsvinene.
Jeg kan en anden piv lyd, når jeg vil kæles og til marsvinene siger jeg vov.
Jeg får hundemad, men jeg elsker det , som mor spiser. Igår var det ostemad.
Jeg er også ved at lære at spille klaver , så sidder jeg på skødet.
Jeg ved godt, hvordan man gør, man trykker bare ,så kommer der lyd,men mor er bedre til det .
 Når hun spiller ,så lægger jeg mig under hendes stol og nyder det .
I går gik hun til vandgymnastik.
Så kom jeg ind i mit sove-til-middag -bur og det var også ok. Men da jeg vågnede ,var hun ikke kommet hjem endnu og så blev jeg ked af det . Pludselig kunne jeg høre hendes bil og så 'vovvede' jeg kan  I tro.
Så kom hun lige med det samme og trøstede mig.
Og så gik vi tur på gaden.
Men jeg hoppede op ad hende hele tiden for at mærke ,at hun var der.
I går aftes ledte jeg efter den kanin ,jeg legede med i torsdag, så jeg kravlede rundt nede under sofaen,men den var der ikke .
I dag er der sne på terrassen. Det er skægt. jeg farer rundt og glider og stikker snuden ned i det. Man får våde poter ,men dem tørrer mor, når jeg kommer ind.

22/1-25/1

  torsdag 22/1
hej baby
Nu er der ikke så længe til at vi ses. du kan tro, at jeg glæder mig.
Jeg har købt en fin brun hundeseng til dig med hundepoter på. Den står her i min stue og venter på dig og så skal jeg hilse dig fra en anden westie ,som jeg mødte på gaden i dag med en gammel mand. han sagde ,at det var verdens bedste hund. Det tror jeg også.

lørdag den 24-1
Juleaften ,en måned forsent.
I dag kommer min baby til mig.
Allerede nu er svigersøn Bo på vej med hende .
Hun har boet hos Pernille i Skanderborg i nat og jeg er rigtig spændt på at se hende.
Så er vi to i huset igen,det bliver dejligt.
Jeg har hældt mad i madskålen og vand i vandskålen ,så hun rigtig kan føle sig velkommen .


lørdag kl 14
hej allesammen.
Så er jeg kommet til Gilleleje sammen med onkel Bo
'Han er kørt hjem nu og jeg ar alene med min nye mor. Hun er blød at sove på, det har jeg prøvet og hun gi'r go' mad,det har jeg også prøvet.
Når hun går rundt ,så går jeg bare efter hende ,så er jeg sikker på ,at hun ikke bliver væk.
Vi har været nede i haven for at se de store høns.
 De er store altså.
Så måtte jeg op og sidde hos mor, ellers var det for farligt.
Inde i stuen er der nogle små fugle i bur og jeg er nødt til at standse op, hver gang de siger noget ,fordi jeg ikke ved, hvad de siger .
Jeg har fået et sjovt legetøj ,man må bide i ,det er et tov med en masse frynser.
Den løber jeg rundt med og siger grrrrrr
Og så har jeg fået et rødt halsbånd, det klør lidt, men det er vældig flot.


Søndag morgen 25-1
Jeg har sovet dejligt hos min mor. både ovenpå hende og ved siden af hende,
Men så lige pludselig skulle jeg prutte og så slikkede jeg hende i øret og hun har god forstand på små hunde ,for hun vidste lige med det samme, hvad der var i vejen.
Så gik vi ind til avisen og der lavede jeg en vældig tis ,men den der prut, den skulle jeg finde et godt sted til. Mor har så mange tæpper og til sidst valgte jeg det, som lå lige foran musikstuen. Så sagde mor: næh, hvor er du dygtig og så gik jeg hen på det lyse tæppe og lavede en til ,så hun kunne blive rigtig glad.
Så sov vi videre.
Her til morgen har vi været ude for at se til vejret og mor lukkede hønsene ud. Jeg blev på terrassen ,for jeg er lidt bange for dem endnu.
Lige nu spiser vi morgenmad.Jeg har fået et sjovt legetøj ,der siger piv, når jeg bider i det .Først blev jeg bange ,men nu synes jeg ,at det er sjovt.
Så, nu siger de fugle pip igen,men de må ikke lege med mig, de er for små.


søndag eftermiddag
jeg er så stolt at jeg er ved at revne.
Først så havde jeg snor på og gik tur i haven med mor og så blev jeg pludselig meget modigt og gik selv op til de store høns-og de blev bange for mig og så gik de i seng.Var det ikke flot klaret.
Jeg tissede rigtigt ude i haven og nu er vi kommet ind i stuen og der fandt jeg et nyt tæppe at prutte på til mor,men denne gang sagde hun ikke: hvor er du dygtig. Underligt ikke ?
Nu tygger jeg lidt på min tyggepind.

Mandag d.23-1 2009

Ja, i dag kan vi ikke sige god morgen ,siger mor, for klokken er allerede 13.
Når det er mandag svømmer mor klokken 9 og bagefter kører hun i byen . Det er ok ,jeg ved jo ,at hun kommer tilbage ,så jeg hopper selv ind i buret og lægger mig i kurven og så snuer jeg dejligt, til hun kommer tilbage.
Men det var nu noget forstyrret i morges ,for vi vågnede for sent og havde hverken tid til morgenmad eller rede seng, det er ellers så sjovt. det gør vi ,når jeg kommer tilbage, sagde hun. Så stoppede hun badetøjet i tasken og æg i den anden taske og så for hun ud af døren.
 PUha ,sikken et hastværk. 15 minutter havde hun til at nå det .
Nå ,men da hun så hjem igen, så tog vi den sædvanlige tur. Ud at tisse og næh, hvor er du dygtig og så en lang kæletur på sofaen.
Nu er vi færdige med morgentingene og mors håndklæde og badedragt hænger og drypper i solen på terrassen ,desværre hænger de så højt ,at jeg ikke kan nå at hive det ned.
Det ser skægt ud med det røde håndklæde, der hænger på en krog oppe under taget,
Det er ved at være forår. Der kommer grønne spirer op af jorden, som skal blive til blomster.  Det er sådan nogen mor har sat på billedet i dag .Dem må jeg ikke tygge på og i går klippede vi en masse grene af buske og træer. De ligger og flyder rundt omkring og de skal samles sammen. Men det ser allerede pænt ud.
Det har givet luft ,siger mor. Jeg ved ikke ,hvad hun mener med det , men det er blevet flot, synes jeg . Jeg har hjulpet med at bære pindene rundt.
Lige nu ligger jeg nede i haven ved hønsehuset og tygger på noget ,jeg har fundet.
Jeg kom lige forbi mor med det og så sagde hun: hvad har du nu fundet ?og så skyndte jeg mig ned tiil hønsene ,så hun ikke tager det fra mig.

21/1-2009

21/1 onsdag
Så nu er hundekurven på plads. Så kan baby slumre sødt, hvis det altså passer hende at sove i den . Hun er velkommen i min seng.
Jeg har købt rødt halsbånd og hundetegn af form som et lille hjerte.
I dag har jeg fortalt oldemor ,96 år om den lille ny. Hun glæder sig også på mine vegne .
Det bliver dejligt .🤩
I morgen skal jeg gøre terrassen klar, så den kan blive legeplads for baby ,så længe hun er for lille til at gå i haven alene .
Hvad mon hønsene og ænderne siger til hende?. Hvis ikke de arter sig, så må de blive i hønsegården .Som det er nu ,går de  frit rundt i haven.
Det giver mig masser af arbejde ,fordi de skraber blade og hø ud over fliserne hele tiden .
Det har frosset temmelig meget heroppe i den sidste tid , så jeg må slå hul på ændernes badevand om morgenen , så de kan pjaske

20/1-2009

Her vil dagbogen komme.
 Foreløbig kan jeg fortælle ,at den lille pige bor i Jylland i Videbæk vest for Silkeborg. Hun bliver hentet af min datter og svigersøn på lørdag og kommer så hjem til mig.
Lige nu har jeg meget travlt med at sætte ledninger op og fjerne alt det, der står på gulvet , så her er klar ,til hun kommer.
Jeg glæder mig, det er 8 år siden ,jeg havde hund sidst.

Seneste kommentarer

16.06 | 07:35

hvorfor kan jeg ikke komme ind og redigere min side,.Jeg kan komme ind og læse den .( jeg har fået ny computer)
den står under musikforsjov.dk

28.12 | 10:29

Jamen, så er det da godt, at I er en dag for langt fremme. Så forsvinder den dag da ikke? Måske er det derfor mor alligevel ikke ringede til moster Sussi i går.

13.12 | 12:21

Kære Holger, jeg synes, du er rigtig god til at skrive vrøvlevers.

01.12 | 09:00

Hej Farmor, du har glemt at skrive om Holgers tur til Glostrup hvor han besøgte Sally

Del siden